AL Safety Design logo
+358-400-800 022 • info (ät) alsafety.com

Luotettavuustekniikka ja riskienhallinta

Autamme asiakkaitamme kehittämään ylivoimaisia teknologiatuotteita luotettavuuden, turvallisuuden ja laadun suhteen.
AL Safety Design Oy on erikoistunut teknisten järjestelmien riskienhallintaan ja luotettavuustekniikkaan. Yhtiömme on perustettu v.1991 ja toimimme nykyisin asiantuntijaverkostona.
Riippumaton '3. osapuoli' teknologiaprojektien riskianalyyseissä
Riskienhallinta tuotekehityksessä: tehokkaat käytännöt, organisointi ja dokumentointi
Riskianalyysikoulutus ja webinaarit: Suomen luotettavuusakatemia

Palvelemme laitevalmistajia, insinööritoimistoja ja teknologiayrityksiä kaikilla teollisuusaloilla (ks 'referenssejä' ja 'galleria').

Elektroniikka, ohjelmoitavat järjestelmät

Riski- ja luotettavuusanalyysit. Elektroniikan luotettavuus, luotettavuustestaus. Toiminnallinen turvallisuus: MTBF, FMEA-, FMEDA ja SIL-tason arvioinnit.

Uusi teknologia, uudet järjestelmät

Varmistamme tuotteen onnistuneen markkinoille tulon. Kohteita mm. koneet, laitteistot, tuuli-, aurinko-, polttokenno- ja bioenergialaitokset.

Prosessilaitokset ja koneet

Estämme tuotantokatkot ja onnettomuudet jo suunnittelun aikana: Riskikartoitukset, Hazop-SIL-LOPA -tarkastelut (EN 61511, 61508), RAM-analyysit (käyttövarmuus). Kohteita mm prosessilaitokset, raskaita automaattiset työkoneet, robotit, hissijärjestelmät, laiva- ja junajärjestelmät.

Vaatimuksenmukaisuus

Elektroniikkajärjestelmien toiminnallinen turvallisuus: riskianalyysit, dokumentit, viranomaissertifioinnin tuki (mm EN 61508, EN 61511, EN 13849, EN 62061, CE-merkintä).

Avaruuslaitteiden tuotevarmennus (Product Assurance eli 'PA')

Otamme vastuun laitteen PA-manageroinnista ESA:n vaatimusten mukaan. Risk/PA-Management-kurssillamme opit käytännön riskimenettelyt ja työkalut avaruusteknologian tuoteprojekteissa. Esim. Rosetta -satelliitti ja komeettalaskeutuja (2014): » Rosetta ja Philae

Yhteys: info(at)alsafety.com